Ontspanningsuur voor kinderen. 


(vanaf 6 jaar)

Van onze kinderen in de huidige maatschappij wordt veel gevraagd en verwacht. Kinderen nemen alles stress om hen heen op en raken dit vervolgens moeizaam kwijt. Aanraking is een van de basisbehoefte en is daarom ook belangrijk om gestimuleerd te worden. Het is belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, te ontdekken wie ze zijn en wat ze leuk vinden. In een veilige en ontspannen omgeving zullen kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met kindermassage hoop ik bij te dragen aan een optimale ontspannen ontwikkeling voor het kind!

Na een onrustige en onduidelijk periode kan het kinderen helpen weer terug bij zichzelf en in hun lijf te komen. De afgelopen periode heeft voor veel kinderen ook voor zorgen gezorgd. Nu alles weer wat versoepeld, kan het zijn dat de stress, spanningen en onrust van uw kind zich uit/laat zien.

Een uur ontspanning bij ons bestaat uit een uur waarin het kind niets hoeft. Het doel is om ontspanning te bieden aan het kind, te ontprikkelen en ontladen. 

Tijdens mijn cursus kindermassage zijn er verschillende ontspanningstechnieken aangeboden. Dit betekend niet dat er gemasseerd moet worden. Het algemene belang is ontspanning en er wordt samen met het kind gekeken wat het beste aansluit en wat het kind fijn vind. Hierbij is wel het doel dat het kind tot mentale en fysieke ontspanning komt.