Wie zijn wij?

Vorig jaar is kinderpraktijk De witte lotus gestart als een massagepraktijk. We zijn uitgegroeid tot een praktijk waarin ontspanning, persoonlijke begeleiding en trainingen elkaar kunnen aanvullen. 

 

Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd geweest in het lichaam en geest van de mens. Hoe werkt een lichaam  zoals het werkt,  hoe ontstaan problemen en hoe los je het op?

Momenteel ben ik in opleiding tot kindercoach, Ieder kind is uniek en mag zich zo volledig mogelijk ontwikkelen en ontplooien. Wanneer er even een blokkade is help ik kinderen graag verder. Als ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit ben ik gespecialiseerd in hoog sensitieve kinderen.  

Daarnaast studeer ik nog psychomotorische therapie. Dit vind ik een goede toevoeging aan een behandelplan. Ik heb mezelf verdiept in wat beweging doet met ons lichaam maar ook vooral wat er gebeurt met onze hersenen. Hierdoor ben ik er van overtuigd dat beweging een positieve bijdragen heeft aan het aanpakken van de hulpvraag. 

Werkwijze

Er wordt gekeken naar wat het beste bij het kind past en aansluit, hier wordt samen met u en uw kind naar gekeken. Er wordt gewerkt vanuit een positief oogpunt richting het kind. Door een positieve benadering proberen wij het kind het gevoel te geven dat er gekeken wordt naar wat er wel kan en mogelijk is. Zo proberen we het zelfvertrouwen van het kind ter allen tijden te stimuleren. 

Wanneer er uit een intake of gedurende een traject naar voren komt dat een ander professional beter past, zal dit in alle eerlijkheid met u gecommuniceerd worden.